Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: a karanténból üléspróbára érkezett Bottas a Mercedeshez

Videó: a karanténból üléspróbára érkezett Bottas a Mercedeshez

Mercedes
Megejtette év eleji üléspróbáját Valtteri Bottas a Mercedes gyárában. A finn karantén után tért vissza csapata gyárába.

A mínusz 20 fokos lappföldi hóban, valamint az enyhe monacói télben töltött felkészülése után Valtteri Bottas a héten újra meglátogatta a Mercedes csapatát. A finn üléspróbára érkezett Brackleybe, ám mindez manapság bonyolultabb, mint általában. A világjárvány miatti korlátozásoknak köszönhetően a Nagy-Britanniába utazó külföldiek érkezésük után nem mozoghatnak egyből szabadon, karantén vár rájuk.

Mint azt az alábbi videóban Bottas a csapattársaknak az érkezésekor elárulta, ő 7 napra különült el az üléspróbája előtt. „Teljesítettem az egyhetes karanténomat. Nem volt rossz. Jobb volt, mint gondoltam” – mondta kollégáinak.

A versenyzőt az üléspróba előtt tájékoztatták, milyen módosításokat hajtottak végre az ülésén, és hogy milyen verziót használnak most a tavalyihoz képest. Az egyelőre festetlen pilótafülkébe ülve a régi szürke csapatoverallt viselő Bottas aztán mosolyogva megállapította: „Úgy érzem, otthon vagyok.”

Idei otthonát, a Mercedes F1 W12-est a csapat a jövő hét keddjén, március 2-án leplezi le. Festésüknél továbbra is kitartanak a tavaly használt fekete szín mellett.

Borítókép: Valtteri Bottas (Fotó: Mercedes)

További tartalmak