Musorujsag
Élő Eredmények

Megvillantott pár részletet a Mercedes az új autójából

Mercedes
Jövő kedden érkezik a világbajnoki címvédő Mercedes új autója, ám a csapat már igyekszik csigázni a szurkolóit. Több részletfotót is megvillantott az F1 W12-esből.

A 2014 óta veretlen Mercedes kedden tartja új autójának bemutatóját. Azt már korábban fölfedték, hogy a modellt F1 W12-esnek fogják hívni, és idén is kitartanak a múlt évben a rasszizmus elleni kampány jegyében választott fekete festésük mellett.

A csillagosok a héten több részletképet is megvillantottak közösségi oldalukon az új masináról. A grafikákból kiderül, az alapszín valóban fekete lesz, ám némi módosítást azért végrehajtottak a dizájnon. Az első szárny féklapjait például a Petronas jellegzetes zöld színében mutatták meg, egy másik grafikából pedig az is kiderült, hogy a csapatban egyharmad részesedést vásárló INEOS logója miatt a teljes airbox vörös színt kap.

 

Grafika: Mercedes

A Mercedes szombaton a nap végén aztán előállt az autó teljes sziluettjét megmutató grafikával is, mely egyelőre még nem tűnik a végleges festésnek, ám akár utalhat arra, hogy a motorborításon, illetve a cápauszonyon talán visszatérnek kicsit a megszokott ezüst színhez is.

Készpénznek azért ne vegyünk még semmit. Az előzetes információk szerint kedden 11:30-kor a Mercedes előbb grafikákat tesz közzé az új modelljéről, és nem kizárt, hogy a most megszellőztetett kép csupán egy részlet az akkor megmutatott teljes verzióból.

 

További tartalmak