Musorujsag
Élő Eredmények
×

Spanyol Nagydíj - közvetítési időpontok

Spanyol Nagydíj - közvetítési időpontok

Boxutca
A Forma-1 mellett a Forma-3 eseményeit is követhetjük a hétvégén.

Az évad negyedik futama következik, a Spanyol Nagydíj, mely a szakértők szerint jobban meg fogja mutatni, mi is a valós helyzet az autók teljesítménye kapcsán. A barcelonai pálya szinte mindig az a pálya volt a versenynaptárban, amit a mezőny azért várt, hogy jobban átláthassuk az erőviszonyokat.

A Mercedes kicsit tart tőle (mitől nem?), míg a Red Bull úgy érzi, Portimao után itt egy kicsit közelebb lesz egymáshoz a két csapat, vagyis kiélezettebb küzdelemre számíthatunk.

A 2020-as Spanyol Nagydíj startja (Fotó: Xpb.cc)

Ahhoz azonban, hogy mindezt át is tudjuk élni, szükséges tudni, mikor láthatjuk a felkészüléseket, a rajtrácsot eldöntő kvalifikációt és magát az összecsapást is. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a Forma-3 mezőnye is a pályán lesz, ráadásul idén egy magyar versenyzőnek, Tóth Lászlónak is szurkolhatunk.De nézzük a pontos adatokat, és itt valójában azt kell mondanunk, hogy egy kép többet mond minden szónál. Alább a hétvégi programot bemutató képünk, melyből kiderül, hogy hamarosan, vagyis 11:25-kor már érdemes odakapcsolni az M4 Sportra, illetve, ha ez valamilyen okból nem lehetséges, akkor ott az állandó webcímünkön elérhető online közvetítésünk: www.m4sport.hu/elo

Sűrű programunk lesz:

További tartalmak