Musorujsag
Élő Eredmények

Wolff kijelentette, csak egyetlen esetben ültet mást Bottas helyére

Wolff kijelentette, csak egyetlen esetben ültet mást Bottas helyére

Sky Sports
A Mercedes csapatfőnöke egyértelművé tette, meg sem fordult a fejükben év közben leváltani Valtteri Bottast.

Az egyik brit bulvárlap gondoskodott arról, hogy legyen egy kis zavar a Mercedes körül a hétvégi Spanyol Nagydíj előtt. A csapatnál dolgozó forrásra hivatkozva megírták, a címvédő gárdánál fölmerült a lehetősége, hogy a gyengélkedő Valtteri Bottast már a mostani szezon közben George Russellre cserélik.

A finn Barcelonában közölte, ő bizony a szezon végéig Mercedes-versenyző lesz, és a Red Bullnak is odaszúrt kicsit, mondván, év közbeni váratlan versenyzőváltásokat egyedül ők szoktak végrehajtani a Forma–1-ben.

Toto Wolff (Fotó: XPB)

Pénteken a két szabadedzés után a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff is megerősítette, Bottasnak nem kell tartania az idő előtti búcsútól.

„Hacsak nem lesz influenzás, amitől nem tud vezetni, ő fog az autónkban ülni” – jelentette ki az osztrák a Sky Sportsnak. „Nem látom okát a változtatásnak. Csak azok a fickók, akik szeretnek székfoglaló játékot játszani. Nem, nem számítunk váltásra.”

Azt is egyértelművé tette, hogy ha vannak is problémák, ők azt Bottasszal együtt oldanák meg.

„Ez mentalitás kérdése.

„Ha nem vagy elégedett a feleségeddel, akkor már elkezdesz mások után nézni, és az ilyesmi nem teszi erősebbé a kapcsolatotokat.”

Én dolgozni kívánunk ezen a kapcsolaton a versenyzőmmel, szeretnénk a legjobb eredményt elérni vele, mielőtt elkezdenék mással flörtölni”

– élt egy, a Sky-riporter Jenson Button által külön megdicsért hasonlattal Wolff.

Az M4 Sport élő adása elérhető a www.m4sport.hu/elo oldalunkon.
Borítókép: Toto Wolff és Valtteri Bottas (Fotó: xpc.cc)

További tartalmak