Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb megerősítés - nézők előtt rendeznék a Magyar Nagydíjat

Újabb megerősítés - nézők előtt rendeznék a Magyar Nagydíjat

Schanda Tamás, Facebook
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára Facebook videóban beszélt a Magyar Nagydíj nézők előtt való megrendezéséről.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása alapján az idei Magyar Nagydíjat már nézők előtt tervezik megrendezni.

„A jegyértékesítés folyamatban van, és abban bízunk, hogy a pandémia miatt kialakult helyzet augusztusig javul, így a pályán köszönthetjük a drukkereket, hasonlóan a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseihez” – idézte a közlemény Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját.

Szombat délelőtt újabb megerősítő hírt kaptunk a nyitott kapus hungaroringi futammal kapcsolatban. Ezúttal Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára Facebook videóban beszélt a Magyar Nagydíj nézők előtt való megrendezéséről:

„A Forma-1 és más nemzetközi versenysorozatok idei magyarországi futamait, a tervek szerint nyitott kapukkal, nézők előtt szervezik meg. Természetesen a mindenkori járványügyi előírásokat betartva.”

„Így a Hungaroringen szoríthatnak kedvenceiknek a védettségi igazolvánnyal rendelkező hazai szurkolók” -jelentette ki Schanda Tamás, aki hozzátette, nem csak a Forma-1-es világsztároknak, de a motorsport hazai elitjének is szurkolhatunk majd a lelátókon:

„A helyszínen drukkolhatunk a királykategória pilótái mellett Michelisz Norbertnek, a kamion Európa-bajnokságon Kiss Norbertnek, a Forma-3-ban pedig Tóth Lászlónak is.”

A Magyar Nagydíjat július 30. és augusztus 1. között rendezik meg.

Borítókép: A 2020-as Magyar Nagydíj rajtja (Fotó: XPB)

További tartalmak