Musorujsag
Élő Eredmények

Legendás, egyedi autófestéssel áll rajthoz Monacóban a McLaren

Legendás, egyedi autófestéssel áll rajthoz Monacóban a McLaren

McLaren
A McLaren vasárnap egy videóban tette közzé, a Monacói Nagydíjra egy legendás, egyedi autófestéssel készül rajthoz állni.

A ’60-as, ’70-es években használt autófestés a Gulf olajvállalattal való szerződésmegújítás kapcsán került elő, amivel meg szeretnék ünnepelni a Monacói Nagydíj visszatérését. Ahogyan az a Youtube videóból kiderül, nem csak az autófestés, a versenyzők overallja, sőt még a bukósisakok is a korabeli színkavalkádban pompáznak majd.

A McLaren webshopja máris frissült ehhez kapcsolódóan új termékekkel, így a rajongók is csatlakozhatnak az ünnepi hangulathoz.

„Ez lesz a McLaren tisztelgése a Gulf ünnepelt versenydizájnja előtt. Nagy rajongói vagyunk a merész dizájnnak, a Gulf kékje pedig az egyik legkedveltebb szín a versenyzésben, ami túlmutat a motorsport világán” – mondta Zak Brown, a McLaren Racing vezérigazgatója.

„A Gulf és a McLaren kapcsolata 1968-ban kezdődött, és ez az egyik legsikeresebb motorsport együttműködés. Nagyon izgatottan várjuk, hogy ezzel a legendás időket idéző festéssel tisztelegjünk a Monacói Nagydíjon, ami a leglátványosabb, stílusteremtő esemény a Forma-1-es versenynaptárban” – mondta a bejelentés kapcsán Mike Jones, a Gulf Oil ügyvezető igazgatója.

 

További tartalmak