Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: a Hungaroringen hangolt Verstappen az Azeri Nagydíjra

Videó: a Hungaroringen hangolt Verstappen az Azeri Nagydíjra

Max Verstappen/Instagram
Mielőtt Baku felé vette volna az irányt, Max Verstappen útba ejtette Magyarországot, hogy száguldozzon egy kicsit a Hungaroringen.

Ezen a hétvégén Azerbajdzsán látja vendégül a Forma–1 mezőnyét, 2019 óta először. A monacói és a bakui utcai verseny közötti szünetet a mezőny tagjai eltérő módokon használták ki, a legutóbbi győzelmével bajnoki éllovassá előlépő Max Verstappen például hazánkba látogatott, hogy száguldással hangoljon a száguldásra.

Mint az a közösségi oldalán megosztott alábbi videójából kiderül, Verstappen a Hungaroringen rótta a köröket trénerével, a felvételt készítő Marc Coxszal az anyósülésen. Az idén eddig két versenyt nyerő Red Bull-versenyző egy Porsche 992-est hajtott meg az augusztusi Magyar Nagydíjnak otthont adó pályán.

Verstappentől nem újdonság, hogy a Hungaroringen tréningezik sportautóval, tavaly a késői szezonrajt előtt is feltűnt hazánkban. Emellett Európában több pályán is fel-felbukkan ilyen-olyan autókkal, privát gyakorlások keretében, hogy szinten tartsa magát az F1-mentes időszakokban is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Max Verstappen (@maxverstappen1) által megosztott bejegyzés

További tartalmak