Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: így reagált Hamilton drámájára a Mercedes főnöke

Videó: így reagált Hamilton drámájára a Mercedes főnöke

Twitter
Fordulatokból, feszültségből és érzelmekből sem volt hiány az Azeri Nagydíjon. Így nézte végig a Mercedes szenvedélyes főnöke, ahogy Lewis Hamilton a mélybe zuhan.

Nem gyakori, hogy a nagy esélyesek a verseny utolsó pillanataiban veszítenek el mindent, az viszont még ritkább, hogy egyazon futam érjen drámai véget a bajnokság két főszereplője számára. Max Verstappen defekt miatti kiesése után Lewis Hamiltonnak óriási lehetőség hullt az ölébe, ám kiejtette a kezéből.

A bakui verseny Verstappen miatti piros zászlós megszakítása után a Mercedes versenyzője az élre tört, már majdnem megelőzte Sergio Pérezt, aztán jött az elfékezés és a bukótér.

A Mercedes Toto Wolff híres a futam alatti szenvedélyes megnyilvánulásairól, sok sérült asztal tudna mesélni erről. Most a fülhallgatója került közel a végzetéhez.

„Nem, nem, nem! Neeeem!’ – avagy így élte meg az osztrák, ahogyan Hamilton a csúcstámadás közben a mélybe zuhant:

A jelenet brit Channel 4 csatorna közvetítőstábjából is robbanást váltott ki. A korábbi F1-es versenyző, Mark Webber egy állatkertet megidéző hangot préselt ki magából Hamilton hibája láttán, és megfeledkezett arról, hogy mindez a közvetítésbe is behallatszik. A háttérben Billy Monger eközben a térdét csapkodva nevetett a váratlan fordulat láttán.

 

További tartalmak