Musorujsag
Élő Eredmények

Szót emelt Ricciardo egy 10 éves szurkoló bántalmazása ellen

Szót emelt Ricciardo egy 10 éves szurkoló bántalmazása ellen

Twitter, F1i.com
Nem hagyta szó nélkül Daniel Ricciardo és a McLaren, hogy bántalmazták egy 10 esztendős szurkolójukat.

Daniel Ricciardo a mosolyáról és humoráról híres, ám ha kell, nagyon komoly is tud lenni. Például olyankor, ha egy fölháborító történetet hall a McLaren egyik kis szurkolójáról. A hétvégén egy anyuka panaszkodott a Twitteren, hogy 10 esztendős fiát, Luist nemrég az utcán bántalmazták és megfosztották szeretett McLaren-sapkájáról.

„Kaphatnék egy kis figyelmet hogy elmondjam, a megfélemlítés nincs rendben? A tíz éves fiam már a törésponton van a terrorizálás miatt. Ellopták és megtaposták a McLaren-sapkáját, ami az egyik kedvenc holmija, és ezt csinálták vele” – üzente a fölháborodott édesanya, posztjában megjelölve a McLaren két versenyzőjét, Daniel Ricciardót és Lando Norrist.

Ricciardo biztató szavakkal válaszolt. „Sajnálattal hallom ezt, de nem aggódj, pajti! Ettől csak keményebbnek tűnsz” – utalt a gyerek sérüléseire. „A terrorizálók a gyengék, ezt ne feledd! Szerzek neked egy új sapkát és pár egyéb nyalánkságot. Fel a fejjel, kishaver!”

Később az ausztrál csapata, a McLaren is reagált, és jelezte, két versenyzőjével a kisfiú mögött állnak, és egyben örömmel konstatálták a reakciók láttán, hogy a szurkolóik is ezt teszik.

A hétszeres futamgyőztes szavai célt értek – ezt az anyuka jelezte később. „Luis beleborzongott, hogy válaszoltál – köszönöm! Miközben a sapkáját tudom pótolni, a gyerekkorát nem. Remélem, ezzel elindul egy párbeszéd, és vége a megfélemlítésnek, én csak ennyit akartam. Élem az anyák életét” – válaszolt az édesanya.

Borítókép: Daniel Ricciardo (Fotó: McLaren/Motorsport Images)

További tartalmak