Musorujsag
Élő Eredmények

Feszültség helyett: a bajnoki riválisok Hamilton frizurájáról csevegtek

Feszültség helyett: a bajnoki riválisok Hamilton frizurájáról csevegtek

F1
Mivel ádáz küzdelem zajlik közöttük, nem lenne meglepő, ha feszült lenne Lewis Hamilton és Max Verstappen viszonya, a rutinos F1-es újságíró, Tom Clarkson viszont arról beszélt, meglepően harmonikus kettejük kapcsolata.

Hamilton és Verstappen több alkalommal is helyet cserélt a pályán, az utolsó, mindent eldöntő manővert pedig a holland másfél körrel a leintés előtt mutatta be, megszerezve ezzel idei harmadik futamgyőzelmét, és tovább növelve előnyét a bajnokságban. A bajnokságban, ami úgy tűnik, egész évben kiélezett és nyitott lesz…

Ilyenkor pedig nem szokatlan, hogy a küzdő felek között egyre jobban elmérgesedik a viszony, egyre feszültebb lesz a hangulat. Verstappen és Hamilton között viszont egyelőre nincs jele az ellenségeskedésnek – erről beszélt a sajtótájékoztatókat vezető rutinos újságíró, Tom Clarkson is.

A szakember elárulta, a páros a leintés után ahelyett, hogy a feszült futamot követően csöndesen ücsörgött volna egymás mellett, a sajtótájékoztató előtt kedélyesen elbeszélgetett: Hamilton hajáról! „Mielőtt bekapcsolták a kamerákat, Max és Lewis egymás mellett ültek és beszélgettek” – árulta el Clarkson az F1 hivatalos oldalának legutóbbi podcastjében.

Lewis Hamilton és Max Verstappen (Fotó: XPB) Lewis Hamilton és Max Verstappen (Fotó: XPB)

„Lewis Max egyenesbeli előnyéről beszélt, majd Max témát váltott és Lewis hajáról kérdezett. Megkérdezte, milyen fonás, és azt is, milyen gyakran kell megcsináltatnia. Lewis erre elmondta, hetente egyszer fonja be egy haverja. Ilyesmikről beszéltek” – magyarázta.

„Lewis épp ekkor veszített egy győzelmet Max ellen, mégis az egész nagyon laza, nagyon harmonikus volt. Csütörtökön a hétvége előtti sajtótájékoztatón is egyszerre voltak jelen és akkor is teljes volt a harmónia” – folytatta a rutinos szakember, majd kiemelte, érezhető a különbség a két versenyző valamint a Mercedes és a Red Bull csapatvezetőjének viselkedése között.

„Vannak súrlódások Christian (Horner) és Toto (Wolff) között, és a Mercedes jelenleg nehéz helyzetben van. De a Max és a Lewis közötti kapcsolat még mindig fantasztikus” – fogalmazott, majd két műsorvezetőtársa, Natalie Pinkham és Damon Hill is jelezte, hasonlóan látja a helyzetet.

Borítókép: Lewis Hamilton és Max Verstappen (Fotó: XPB)

További tartalmak