Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: extrém rántotthúsvadászaton a Red Bull négy versenyzője

Videó: extrém rántotthúsvadászaton a Red Bull négy versenyzője

Red Bull
Mókás kisfilmet osztott meg a Red Bull a hazai versenyhétvégéire: négy F1-es versenyzőjük bőrgatyát öltött, majd vízen, erdőben, hegyen és versenypályán is megküzdött, hogy a végén kapjon pár szelet rántott húst…

Ha valaki Ausztriába megy, bárhol könnyedén talál egy helyet, ahol rántott húst, pontosabban „Schnitzelt” ehet. A Red Bull úgy gondolta, saját F1-es versenyzői dolgát megnehezítik ebben.

Egy rendhagyó, de tipikusan Red Bull-os kihívást találtak ki Max Verstappen, Sergio Pérez, Pierre Gasly és Cunoda Juki számára: a „Schnitzelvadászat” egy több erőpróbából álló verseny lett, melyben a Red Bull és az Alpha Tauri párosa alkotott egy csapatot. „De most igazán össze kell dolgoznotok, nem úgy, mint a pályán” – figyelmeztette őket Helmut Marko tanácsadó.

A mókás videóhoz aligha szükséges kommentár. Beszédes, hogy Cunoda már a megméretés helyszínére vezető repülőúton bepánikolt, amikor a pilóta élesen megdöntötte a gépet, később tehénfejés közben majdnem egy vödörben is sikerült felbuknia. Verstappen eközben az ügyeletes rosszfiú szerepét öltötte magára, aki abban a pillanatban beindítja a fából készült csónak motorját, hogy közölték, a használatáért azonnali kizárás jár, majd a későbbiekben is ott tolt ki az Alpha Tauri-s srácokkal, ahol csak tudott.

Rántott hús egyébként végül nem csak az „osztrákos” kaland győztesének járt. A korai éveiben Németországban egy étterem fölött lakó, és a Schnitzelt akkoriban megkedvelő Sergio Pérez már alig várta, hogy magához ragadja a tányért, Pierre Gasly pedig közölte, ez az eddigi legjobb díj, amit kapott egy verseny után…

 

Borítókép: Max Verstappen, Sergio Pérez, Cunoda Juki és Pierre Gasly (Fotó: Red Bull)

További tartalmak