Musorujsag
Élő Eredmények

Különleges sisakkal készülnek a Red Bull versenyzői

Különleges sisakkal készülnek a Red Bull versenyzői

Red Bull
A Red Bull versenyzői különleges sisakfestéssel készülnek a csapat hazai versenyeire, a soron következő Stájer Nagydíjra és a jövő hét végén rendezendő Osztrák Nagydíjra.

Két hétig Ausztriában vendégeskedik a királykategória mezőnye, miután a kanadai futam törlését követő átszervezések eredményeként a 2020-as évhez hasonlóan a Red Bull Ring két versenyhétvégét is rendezhet.

Hazai pályán folytatja tehát a bajnoki csatát a Red Bull, ez előtt pedig a versenyzők is tisztelegni fognak: mindketten különleges sisakfestéssel vágnak neki a duplahétvégének.

Max Verstappen a megszokottnál sárgább fényezést választott az osztrák hétvégékre, kiemelve, a Red Bull hazai hétvégéjén már megszokott számára, hogy frissített sisakdizájnnal rajtol. Fejvédőjén ezúttal a Red Bull Ring kanyarjainak nevei is szerepelni fognak.

 

A csapattárs, Sergio Pérez sisakdizájnja komolyabb átalakításon ment keresztül: a megszokott helyett – az osztrák zászló színeit alapul véve – a fehér lett a leghangsúlyosabb szín. A mexikói külön ki is emelte, az új sisakfestéssel a Red Bull hazai futamát szeretné ünnepelni, most, hogy pályafutása során először velük versenyezhet Ausztriában.

Hogy az új sisakok szerencsét hoznak-e, az még a jövő kérdése, a Red Bull azonban mindent elkövet majd, hogy versenyzői jól szerepeljenek, hazai közönség előtt ugyanis szeretnék tovább növelni előnyüket a Mercedesszel szemben.

 

Borítókép: Sergio Pérez új sisakfestése (Kép: Sergio Pérez/Twitter)

További tartalmak