Musorujsag
Élő Eredmények

Letartóztatták Norris egyik támadóját

Letartóztatták Norris egyik támadóját

Metropolitan Police
A brit rendőrség letartoztatta az egyik támadót, aki a foci-Eb döntője után megtámadta és kirabolta Lando Norrist.

Évek óta nem járt futballmeccsen Lando Norris, ám miután annyi üzenetet kapott focistáktól a közelmúltban nyújtott jó teljesítménye kapcsán, úgy döntött, a Londonban rendezett Európa-bajnoki döntőn felül a Wembley lelátójára. Utólag valószínűleg megbánta. A meccset az angol válogatott elvesztette. azt követően pedig az autójához tartva két személy rátámadott az F1-es versenyzőre, és ellopta a több tízezer font értékű Richard Mille óráját.

Norrist megrázták a történtek, a múlt hétvégi Brit Nagydíj előtt elismerte, aznap este aludni sem tudott, és még a silverstone-i hétvége előtt sem érezte magát százszázalékosnak.

A rendőrség elfogott egy személyt, aki vélhetően az egyik elkövetője volt Norris kirablásának. A jelentés szerint a bűncselekmény 23 óra 50 perckor történt (londoni idő szerint), amikor két férfi beszélgetést kezdeményezett a McLaren F1-es versenyzőjével. Nem sokkal később rátámadtak, egyikük lefogta, a másikuk pedig levette a karjáról a szponzortól kapott értékes órát.

„Az áldozatot érthetően megrázták a történtek, de nem szenvedett tartós sérülést. A hatóságok megjelentek, de a gyanúsítottak már az érkezésük előtt elhagyták a helyszínt” – írta a Metropolitan Police.

Lando Norris ellopott órája (Fotó: Metropolitan Police)

A beszámoló szerint a feltételezett elkövetők egyikét Liverpoolban fogták el múlt vasárnap. Egy 24 esztendős férfiról van szó. Augusztus közepéig előzetes letartóztatásban lesz. A másik elkövető még nincs meg.

A rendőrség az ügyben szemtanúkat keres és segítséget kér. Beszámolójuk szerint volt egy személy, aki a rendőrök kiérkezésekor azt mondta, az autója fedélzeti kamerája rögzítette a bűncselekményt, ám végül a felvételeket nem adta át a rendőrségnek. De további szemtanúkat is keresnek, valamint közzétettek fotókat az elrabolt limitált kiadású óráról, ami egyelőre nem került elő.

Borítókép: Fotó: Lando Norris/Instagram

További tartalmak