Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtó: Hamilton és Verstappen már beszélt

Sajtó: Hamilton és Verstappen már beszélt

RacingNews365
Holland sajtóhírek szerint már sor került Lewis Hamilton és Max Verstappen első beszélgetésére a Brit Nagydíjon történt baleset után. Arról, milyen hangulatban telt a beszélgetés és ki kezdeményezte azt, nem közöltek információkat.

Sokak szerint fordulópontjához érkezett a 2021-es bajnoki küzdelem, amikor Max Verstappen autója nagy sebességgel a gumifalba csapódott a tempós Copse kanyarnál a rivális, Lewis Hamilton elhibázott előzési manőverét követően, amit természetesen a két versenyző, valamint a Red Bull és a Mercedes is teljesen másként látott, értékelt.

Előfordulhat, hogy ez a momentum teszi még fűszeresebbé az eddig is izgalmas küzdelmet, de vannak olyanok is, akik attól tartanak, végképp elmérgesedhet a viszony a két versenyző valamint a két csapat között.

Lewis Hamilton és Max Verstappen (Fotó: MTI/EPA) Lewis Hamilton és Max Verstappen (Fotó: MTI/EPA)

Ami a folytatást illeti, Hamilton a hétvége után jelezte, föl szeretné venni a kapcsolatot riválisával, hogy megbeszéljék a történteket. Holland sajtóhírek szerint azóta már sor került a két klasszis első beszélgetésére: szerda este a Telegraaf és a RacingNews365 is erről számolt be, megbízható forrásra hivatkozva.

Arról viszont egyik forrás sem szolgált információkkal, melyik versenyző kezdeményezte a beszélgetést, ahogyan arról sem, milyen volt a hangulat kettejük között, valamint történt-e bocsánatkérés.

Ha a napokban erről nem érkeznek „hivatalos” információk, akkor biztosra vehetjük, hogy a Magyar Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján szóba kerül majd az ügy, és akkor talán többet is megtudunk majd arról, sikerült-e rendeznie a nézeteltérést Hamiltonnak és Verstappennek, akik egyébként az év első felében rendre tisztelettel beszéltek egymásról és kerülték a nyílt konfliktusokat.

Max Verstappen és Lewis Hamilton (Fotó: XPB)
Borítókép: Lewis Hamilton és Max Verstappen (Fotó: MTI/EPA)

További tartalmak