Musorujsag
Élő Eredmények
×

Névre szóló szuperautóval tiszteleg Ricciardo győzelme előtt a McLaren

Névre szóló szuperautóval tiszteleg Ricciardo győzelme előtt a McLaren

McLaren
Limitált példányszámú szuperautót bocsát ki a McLaren a nekik 9 év szünet után győzelmet szállító Daniel Ricciardo tiszteletére.

Van-e menőbb annál, mint amikor megszerzed az első győzelmedet az új csapatoddal, és ezzel jogot nyersz arra, hogy vezethesd a gyerekkori hősöd egyik versenyautóját, amely jelenleg véletlenül a főnököd gyűjteményében pihen? Legfeljebb az, ha a csapatod mindezt még megfejeli egy gesztussal, és a nyert trófeádat a másik gyerekkori hősöd legutolsó F1-es győzelméért járó trófeája mellé helyezheted a gyár vitrinjében.

Daniel Ricciardo a monzai győzelme után mindkettőt kipipálhatta, ám kiderült, még ennél is van feljebb! A McLaren jelezte, hogy az F1-es csapatuknak 9 év után újra győzelmet szerző ausztrál tiszteletére készítenek egy limitált példányszámú, róla elnevezett szuperautót!

Fotó: McLaren

Hogy mennyit ér a McLaren számára az olaszországi siker, az ezek után nem kérdés. Autógyártó részlegük egyik ága, a McLaren Special Operations prezentálta a 720S Daniel Ricciardo Edition elnevezésű modellt, így ünnepelve az F1-es nyeretlenségük végét.

A csapatuk történetének 20. győzteséről elnevezett autó természetesen papajaszínben pompázik, mint az F1-es autójuk is. Oldalán büszkén virít Ricciardo 3-as rajtszáma, valamint az ausztrál zászló. És hogy minden a helyén legyen, természetesen a nyolcszoros futamgyőztes aláírása sem maradhatott le a négykerekűről.

Fotó: McLaren

Az autó limitált példányszáma erősen limitáltként értendő: mindössze 3-at gyártanak le belőle, és mindhármat kizárólag Ausztráliában lehet majd megvásárolni. Hogy pontosan mennyiért, azt a gyártó nem közölte még.

Borítókép: Fotó: McLaren

További tartalmak