Musorujsag
Élő Eredmények

Óriás a dobogón: mémhőssé tette Verstappent Shaquille O’Neal

Óriás a dobogón: mémhőssé tette Verstappent Shaquille O’Neal

F1, Twitter
Pályafutása első Forma–1-es „dobogóját” ünnepelte az NBA korábbi sztárja, Shaquille O’Neal. Mókás fotómontázsok készültek az F1-es futamon nem először járó óriásról.

Nem is az Egyesült Államokban lettünk volna, ha nem csináltak volna látványos show-műsort az Amerikai Nagydíj díjátadójából. A Max Verstappennek járó győzelmi serleg egy egyedi, szarvakkal ellátott autón érkezett, melynek hátsó ülésén a négyszeres NBA-bajnok, Shaquille O’Neal trónolt.

A 216 centiméter magas exsportoló (aki DJ Diesel néven fel is lépett a hétvégén Austinban) aztán a dobogóra is felkísérte az első hármast, és miután rendhagyó módon nem az emelvény mellé állították, hanem az első helyezett Max Verstappen és a második Lewis Hamilton közé, vicces fotók készültek, a Hamiltonnál még dobogó nélkül is magasabb O’Nealről.

Ez meg is ihletett pár mémgyárost, akik az alábbi alkotásokkal álltak elő:

O’Neal a hétvégén az F1 és a 75 éves NBA közös kampányának részeként volt sztárvendég a versenyen, a Forma–1-es paddockban viszont nem most járt először. 2001-ben Hockenheimben is vendégeskedett a Sauber-istállónál, ahol a magassága szintén mókás pillanatokat eredményezett.

Bernie Ecclestone próbált felnőni a feladathoz (Fotó: XPB)
Shaquille O’Neal és Nick Heidfeld (Fotó: XPB)
2001, Hückenheim: Peter Sauberrel és Nick Heidfelddel (Fotó: XPB)

Képgaléria:

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Fotó: Red Bull
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2021/10/FCnohTEXsAIn_Bo.jpg
    [alignment] => aligncenter
)
Borítókép: Hiddius/Twitter

További tartalmak