Musorujsag
Élő Eredmények
×

Forma—1 - Az év legviccesebb pillanatai

Forma—1 - Az év legviccesebb pillanatai

F1
A Forma-1 ötperces videóban foglalta össze az év legmókásabb pillanatait.

Talán szilveszterre jobb lett volna előhozakodni vele, de tény, hogy a Forma-1 most megmutatja a vicces oldalát. A hivatalos weboldal ugyanis közzétett egy ötperces videót, melyben a szerkesztők összeszedték a szerintük legviccesebb momentumokat.

Arra mindenki emlékszik, hogy ez az utóbbi évek legizgalmasabb és legérdekesebb szezonja volt, de az ádáz csatázás közben talán elfeledkeztünk kicsit a mókásabb pillanatokról, melyek az élet és így a sport velejárói is.

A legtartalmasabb poénok érdekes módon, talán a most már valóban nyugdíjba vonuló Kimi Räikkönen nevéhez fűződik – a rádióbeszélgetés, melyben senki nem hall senkit, de a finn egy csattanós válasszal zár, a másik pedig, amikor Daniel Ricciardót és Sebastian Vettelt kérdezik, mi fog hiányozni Räikkönen visszavonulása kapcsán.

De azért az akciók is érdekesek! Megkérdezik Lance Strollt, hogy pályán tudja-e tartani az autóját az adott körülmények mellett, mire a válasz abszolút pozitív, ám néhány másodperccel később a falban köt ki az Aston Martin.

5 perc feszültségmentes szórakozás!

 

További tartalmak