Musorujsag
Élő Eredmények
×

Max Verstappen érdekes SMS-t írt közvetlenül a silverstone-i balesete után

Max Verstappen érdekes SMS-t írt közvetlenül a silverstone-i balesete után

Express Sport
A Lewis Hamiltonnal való ütközést követően írt egy SMS-t honfitársának Max Verstappen.

A tavalyi silverstone-i főverseny sokáig emlékezetes marad, hiszen az ottani események komolyan befolyásolták a 2021-es világbajnoki csatát. A rajt után a két nagy rivális, Max Verstappen és Lewis Hamilton ádáz küzdelmet vívott az első helyért, melyet sokáig tartani tudott a holland.

Ahogyan a sprintfutamon, úgy a főversenyen is fej-fej mellett haladtak, egészen a Copse kanyarig, ahol Lewis Hamilton meglökte Max Verstappen autóját, amely így nagy sebességgel a gumifalba csapódott.

A futamot rögtön megállították, Max Verstappent pedig kórházba szállították, ahol kiderült, nem szenvedett komolyabb sérülést.

Az azóta világbanokká vált Verstappenről tudva lévő, hogy jó kapcsolatot ápol a túraautózás holland kiválóságával, Tom Coronellel, aki egy friss interjúban elárulta, SMS-t váltottak a baleset után.

Coronel az Express Sportnak elmondta, ráírt ifjú barátjára, hogy kiderítse, jól van-e, hiszen a WhatsApp-on keresztül amúgy is tartják a kapcsolatot. Nem sokkal később érdekes válasz jött a Red Bull bajnokától:

„Ez a srác nem tud megbirkózni a nyomással, hahaha. Ne aggódj, Tommy, idén legyőzzük” – írta az interjút adó Coronel szerint az épp kórházba tartó Verstappen.

2021 világbajnoka egyébként a baleset után nem is nagyon akart foglalkozni a Silverstone-ban történtekkel, visszautasító volt, minden ezt firtató kérdésnél. Nem akart állást foglalni, bár sok esetben próbálkozott a sajtó kipréselni belőle némi véleményt a balesetről, de a holland inkább a jövőt tartotta fontosabbnak.

Coronel elmondta, kettejük között sem kerültek kivesézésre a versenyen történtek: „Mondom, soha nem panaszkodott, hogy kiszorították volna. Soha! Csak annyit mondott: Tommy ne aggódj, elkapjuk”.

További tartalmak