Musorujsag
Élő Eredmények

Hamilton után Ricciardo is F1-es filmprojektbe kezdhet

Hamilton után Ricciardo is F1-es filmprojektbe kezdhet

Hollywood Reporter
Sajtóhírek szerint Lewis Hamilton után Daniel Ricciardo is közreműködik egy új F1-es témájú amerikai filmes produkcióban.

A kritikus nyelvek szerint sikerült hollywoodivá tennie a Forma–1-et a sportág új tulajdonosának az elmúlt években, és hogy lehet igazság ebben, az abból is kiderül, hogy „Hollywood” is egyre élénkebben érdeklődik a királykategória iránt. A közelmúltban Lewis Hamilton erősítette meg, hogy ő lesz a producere egy Brad Pitt főszereplésével készülő új F1-es témájú filmnek, most pedig Daniel Ricciardóról derült ki, hogy részt vehet egy szintén F1-es filmprojektben.

A Hollywood Reporter című lap arról számolt be, hogy a Disney által működtetett Hulu online streamelő platform egy Forma–1-es témájú sorozat gyártását tervezi, melyben a McLaren ausztrál versenyzője is részt vesz. Hogy pontosan milyen formában, az még nem derült ki, a nyolcszoros futamgyőztes mindenesetre árulkodó módon maga is megosztotta az említett lap cikkét, mégpedig egy vigyorgó szmájlival kiegészítve.

Daniel Ricciardo (Fotó: XPB)

Úgy tudni, az új sorozat 30 perces részekből fog állni, nem dokumentumfilm lesz, hanem írott történet, ám egyelőre még a forgatókönyvírókat is csak keresik, vagyis nincs még meg a konkrét témaszál.

Úgy fest, egyre bővül az F1-et tematizáló amerikai filmek spektruma. A Netflix évek óta gyártja a Drive To Survive című dokumentumsorozatot, Hamiltonék új vállalkozását az Apple jegyzi, melynek tervei között emellett egy, a hétszeres világbajnok életéről szóló dokumentumfilm is szerepel.

Borítókép: Daniel Ricciardo (Fotó: XPB)

További tartalmak