Musorujsag
Élő Eredmények
×

Feltételeket szabott Verstappen a Netflixnek a visszatéréshez

Feltételeket szabott Verstappen a Netflixnek a visszatéréshez

F1, The Race
Szabott pár feltételt Max Verstappen a Netflix stábjának, mielőtt rábólintott a Drive To Survive-ba való visszatérésre.

Egyetlen évad elég volt Max Verstappennek ahhoz a Netflix által készített F1-es sorozatból, hogy eldöntse, nem kér belőle. A Red Bull versenyzője az utóbbi időben a legnagyobb kritikusa volt a tényeket sokszor elferdítő dokumentumfilmnek, és évek óta nem is vette ki a részét annak forgatásából.

Miután az F1 vezetői kellemetlen helyzetnek érezték, hogy a címvédő bajnok, aki egyben az egyik legnépszerűbb versenyző is a mezőnyben, nemcsak kivonja magát a bajnokságot népszerűsítő filmből, de még nyíltan kritizálja is, a felek leültek egy beszélgetésre, melynek eredménye az lett, hogy Verstappen az idei szezonról forgatott évadban újra aktívabb szerepet vállalt.

Silverstone-ban a holland elárulta, nemcsak úgy beadta a derekát, feltételeket is szabott a készítőknek.

„Nos, leültünk velük, elmagyaráztam nekik, hogy mit gondolok erről, mi siklott félre a múltban, és ez egy nagyon jó kis gyors beszélgetés volt. Próbálom előrelépni innen” – mondta Verstappen.

„Már több beleszólásod van abba, milyen képet fessenek rólad, és nem csak interjút adsz nekik, azt sem tudva, mi történik az anyaggal, hogyan illesztik majd bele a műsorba. És én csak ennyit kértem, hogy legyen realistább, legalább az én oldalamról.”

„Arra nincs ráhatásom, hogy mit tesznek más versenyzőkkel, de abba bele akarok szólni, hogy rólam mit tesznek közzé, és így is lesz.”

Max Verstappen (Fotó: Red Bull)

Verstappen kiemelte, tisztában van azzal, milyen jelentősége van a sorozatnak az F1 szempontjából. „Megértem, hogy a Netflix sokat segített a népszerűség terén, főleg az Egyesült Államokban, és nincs ellenemre, hogy szerepet játsszak benne, de muszáj, hogy ez mindkét oldalnak jó legyen.”

E kikötéseknek megfelelően az új széria elkészülte előtt Verstappen belenézhet a vele kapcsolatos részekbe, amik végül a filmbe kerülnek, és ha valami nem tetszik neki, még mindig kérhet változtatást. „Egészen egyszerű ez: vagy benne vagyok, vagy nem, akár tetszik, akár nem. Ők szeretnék, hogy benne legyek, de ehhez a feltételeim teljesítésére van szükség, máskülönben nem látom értelmét” – tette egyértelművé, kiemelve, nem szeret a rivaldafényben lenni, ezért csak kis szerepet vállal a sorozatban.

Borítókép: Max Verstappen (Fotó: Red Bull)

További tartalmak