Musorujsag
Élő Eredmények
×

Tizenhat perc tömény háttéranyag

Tizenhat perc tömény háttéranyag

Ferrari
Mintha csak ott lennél egy szemlélőként, miközben a dráma és a mennybe menetel is előtted történik.

Miközben feszült izgalommal olvassuk el egy perc alatt a PR-szövegeket, melyek képet próbálnak festeni nekünk a versenyek és versenyzők érzéseiről, helyzeteiről, talán tudomást sem veszünk arról, hogy jelenleg több csapat is minőségi háttéranyagokat tölt fel az internetre.

Közülük is kiemelkedni látszik a Ferrari „Full Access” nevű sorozata, amiben külső szemlélőként odaférkőzhetünk a csapat közelébe szinte a teljes hétvége legfontosabb eseményeinél.

Az Osztrák Nagydíj alatt forgatott 16 perces anyag valóban a teljes hozzáférés érzésével tölti el a nézőt, hiszen van benne dráma és nagyon felemelő végkifejlet is.Érdemes megnézni Carlos Sainz reakcióját a kiesése után, ahogy minden csapattaggal pacsizik egyet. Persze láttunk már hasonlót, amikor Michael Schumacher autója felmondta a szolgálatot a 2006-os bajnokság legfontosabb pillanatában, de a történelem azért van, hogy másolja/ismételje önmagát.

Sainz pedig nem rest és tudja, hogy ő is okozott néhány nehéz éjszakát a csapatának, most talán nem baj, ha ebben a helyzetben ő a megértő.

És persze ott van a győzelem is! Charles Leclerc és a csapat öröme szó szerint centiméterekről.

Ha néha el is bizonytalanodsz, hogy miért is szereted ezt a sportot, az ilyen háttéranyagok talán segítenek visszatérni a helyes útra.

 

További tartalmak