Musorujsag
Élő Eredmények

Legjobb csaták – első félidő

Legjobb csaták – első félidő

F1
Kerék a kerék elleni küzdelmeket mutat be az évad első feléből az F1 új videója.

A Forma-1 remek összeállításokkal jelentkezik időről időre, és most „féltávnál” úgy döntöttek, egy csokorral bemutatnak a legjobb kerék a kerék elleni csatákból.

Az összeállítás valóban az egyik legjobb év eleji küzdelmekkel indul, ahol Max Verstappen és Charles Leclerc csatázott a Bahreini Nagydíjon. Sokan, még Verstappen mérnöke is úgy gondolta, hogy talán nem szerencsés a célegyenes végén előzni, ha a következő egyenesre elfogy az előny. Verstappen viszont később egyértelműsítette, esélye sem volt Leclerc-en maradni az egyes és a kettes kanyar között, így viszont a monacói zseniálisan vissza tudott támadni és aztán ellenfél hiányában meg is nyerte a szezonnyitót.

Az összefoglalóban van még sok érdekesség, nem maradhatott ki a silverstone-i őrület, van Alonso-Ocon párharc, de láthatunk Russell-Hamilton küzdelmet is. Ez utóbbihoz tartozik, a videó alatt néhány megjegyzés érkezett, hogy miért maradt ki például Russell kanyarokon át tartó védekezése Verstappen ellen (Spanyol Nagydíj), ami igazi kerék a kerék elleni csata volt.

De egy összeállítás sem lehet tökéletes, viszont érdekes biztosan – a VIDEÓ itt megtekinthető.

 

További tartalmak