Musorujsag
Élő Eredmények
×

Amikor Sebastian Vettel kivétel nélkül mindenkit lenyűgözött

Amikor Sebastian Vettel kivétel nélkül mindenkit lenyűgözött

F1
Az biztos, hogy a Forma-1 egyik legnagyobb rajongója maga a négyszeres világbajnok.

Egy éve, hogy a Forma-1 közzé tett egy videót, melyben a versenyzőket arra kérték, sorolják fel fordított idősorrendben a sport bajnokait.

Nyilvánvalóan azért kellett megfordítani a sorrendet, hogy ne azonnal vérezzenek el a kihívásban. Másfelöl ez egyben nehezítés is, hiszen visszafelé számolva mégsem annyira könnyű a felsorolás, de tény, hogy az 50-es 60-as évek bajnokait kevesebben tudnák sorolni, mint az utóbbi évek sikeres versenyzőit.

Sebastian Vettel teljesítménye így még inkább lenyűgöző. Ő volt ugyanos az egyetlen, aki szinte hihetetlen, de hiba nélkül visszafelé elsorolta az összes Forma-1-es bajnoki címszerzést.

Nyári szünet van, talán ez a videó épp jó arra, hogy megpróbáljunk felérni a német bajnok szintjére. Forma-1-es bajnokok már biztos, hogy nem leszünk, de még van esélyünk olyan szintre kerülni lexikális tudásban, mint a négyszeres világbajnok.

Íme a tanvideó:

Mellette azért érdemes IDE KATTINTVA megnézni a teljes videót, amikor a teljes mezőny küzd meg az „elmebajnokságban” – valószínűleg nem találná ki senki, hogy ki tudta valamelyes tartani a lépést Vettellel.

Borítókép: Sebastian Vettel (Fotó: Aston Martin)

További tartalmak