Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hamiltont megváltoztatta az afrikai utazás

Hamiltont megváltoztatta az afrikai utazás

Lewis Hamilton
A Mercedes klasszisa, Lewis Hamilton úgy érzi, sikerült teljesen feltöltődnie afrikai utazása során, az élményeket pedig, melyeket az elmúlt hetekben szerzett rövid összegzésében életre szólónak nevezte.

Nyolc elképesztően sikeres szezon után 2022-ben megtört Lewis Hamilton és a Mercedes nagy sorozata, az első tizenhárom hétvége során ugyanis nem volt reális esélyük a győzelemre. Ráadásul az első félév első fele a hétszeres bajnok számára is nehézkes volt: lassan érzett rá az új autóra és néhány balszerencsés hétvége is megfosztotta a jó eredményektől.

Később aztán összeszedte magát: az elmúlt hetekben sorra szállította a dobogós helyezéseket, jó formában vonult tehát szünetre. Ezzel kapcsolatban elmondta, a döcögős kezdés és a pörgő események miatt szükségét is érezte egy kis pihenésnek.

Hamilton nyári utazásának célpontja ezúttal az afrikai kontinens volt, ahol több országba is ellátogatott, hogy helyi lakosokkal beszélgessen és megcsodálja a természeti kincseket, legyen szó vadvilágról, vagy környezetről. Élményeit nemrég egy közösségi médiás felületein megjelenő rövid üzenetben életre szólónak nevezte.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés

„Az elmúlt két hét napjai életem legszebbjei közé tartoznak” – kezdte. „Már nem az az ember vagyok, aki az utazásom kezdetén voltam. A sok szépség, szeretet és békesség, amit megtapasztaltam teljesen átalakított” – emelte ki.

„Nincs annyi fotó, ami át tudná adni, mit érzek most, és mit próbálok elmondani. Ahol a szavak nem érnek célt, ott az érzelmek hatnak. Kapcsolatba léphettem a történelmemmel, a gyökereimmel, és most már sokkal erősebben érzem magamban a saját őseim. Namíbia, Ruanda, Kenya és Tanzánia – köszönöm!” – folytatta.

„Köszönöm a helyieknek, a természetnek, a vadvilágnak. Minden csodás helyen, ahol jártunk, szíves fogadtatásban volt részünk. Úgy bántak velünk, mintha családtagok lennénk. A testvéreimnek, akik csatlakoztak hozzám az úton, köszönöm! Tudom, erről örökké beszélni fogunk” – zárta üzenetét.

Borítókép: Kép: Instagram

További tartalmak