Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: F1-es versenyzők gyerekként – Ricciardóék nem bírták nevetés nélkül

Videó: F1-es versenyzők gyerekként – Ricciardóék nem bírták nevetés nélkül

McLaren
Az F1-es versenyzőket mindenki ismeri – de gyerekként is? Daniel Ricciardónak és Lando Norrisnak a gyerekkori képükről kellett felismerni a társakat. Az ausztrál Valtteri Bottas nagy rajongójává vált…

Lehet, hogy a versenypályán nincs jó éve, és a pályafutása is a zátony felé tart, ha mókázásról van szó, Daniel Ricciardo még mindig a régi. Ezt a McLaren legújabb kisfilmjében is bizonyította. Lando Norrisszal azt a feladatot kapták, hogy gyerekkori képekről nevezzék meg a jelenlegi F1-es versenyzőket.

Ricciardón a legkézenfekvőbbnek tűnő válasz fogott ki, de padlóra Valtteri Bottas küldte akinek gyerekkori hajviselete könnyeket csalt a két csapattárs szemébe – természetesen a nevetéstől!

Miután rámutatott, hogy Bottas a frufrus frizurájával egy az egyben a Dumb és Dumber című film Jim Careyét idézi, Ricciardo kijelentette: „Valtteri Bottas az én új kedvenc babafigurám! Te jó ég! Lloyd Christmas” – nevezte meg Carey filmbeli karakterét.

A vetélkedő végén aztán még hozzátette: „Valtteri Bottas határozottan az új kedvencem! A Dumb és Dumber minden idők egyik legnagyobb filmje, és köszönet a szüleinek, hogy Dumb és Dumber-frizurát csináltak neki!”

És akkor jöjjön is a videó, benne a F1-es versenyzők hol nyilvánvaló, hol elbizonytalanító gyerekkori fotóival!

Borítókép: Fotó: McLaren/Youtube

További tartalmak