Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Fontos” részletet tisztázott Toto Wolff a tavalyi abu-dzabi dráma kapcsán…

„Fontos” részletet tisztázott Toto Wolff a tavalyi abu-dzabi dráma kapcsán…

Twitter
Végre fény derült az igazságra! Toto Wolff megválaszolta a kérdést, ami Abu-Dzabi óta valószínűleg minden F1-es szurkolót foglalkoztatott…

Kiből dühöt, kiből libabőrt váltanak ki a múlt évi Abu-dzabi Nagydíj hajrájának eseményei, de az biztos, hogy mindenki emlékszik rájuk. Emlékezetesek a dráma kapcsán elhangzott rádiózások is – például Toto Wolffé, aki a Lewis Hamilton vereségét hozó eseménysor láttán – mielőtt újabb fejhallgatót amortizált volna le – Michael Masi versenyigazgatóval kiabált, számonkérve rajta az igazságtalannak érzett döntéseket.

Hogy pontosan miként hangzottak el az azóta talán pólófelirattá is vált szavak, arról viszont megoszlanak a vélemények. A rádiózásból nem volt egyértelműen kihallható, hogy Wolff Michaelnek vagy a becézve Mikeynak szólította-e Masit, amikor azt mondta: „Nem, Michael/Mikey, ez így nem helyes!”

A „mindenkit” foglalkoztató kérdésre most megkaptuk a választ. Egy szurkoló magától Toto Wolfftól kérdezte meg, mit is mondott akkor. A Mercedes főnöke készséggel tisztázta a közel egy éves dilemmát. „Michael” – felelte mosolyogva.

Végre! Egy nagy rejtéllyel kevesebb!

További tartalmak