Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sajtóvisszhang: F1 szezonzáró

Sajtóvisszhang: F1 szezonzáró

MTI

Nagy-Britannia:
—————
Guardian:
“Max Verstappen ugyanazzal a domináns, milliméterpontosságú teljesítménnyel győzött a szezonzárón, amellyel a második világbajnoki címét bebiztosította.”

The Sun:
“Max Verstappen szezonbeli 15. győzelmét aratta az Abu-Dzabi Nagydíjon, miközben Lewis Hamilton két körrel a vége előtt feladásra kényszerült. A Mercedes pilótája az utóbbi 15 évben mindig nyert legalább egyszer, de idén – egy rosszul tervezett autóval és Verstappen dominanciájával –  véget ért a sorozata.”

Daily Mirror:
“Verstappen a pole pozícióból rajtolt, majd elhúzott, hogy aztán kényelmesen nyerje a versenyt. Az igazi csata a futam és az összetett második helyéért zajlott Charles Leclerc és Sergio Pérez között.”

Fotó: XPB

Spanyolország:
————–
Marca:
“A Ferrarit sokszor kritizálták a stratégiai hibái miatt, Abu-Dzabiban azonban sikerült Charles Leclerc-t egyetlen kiállással a második helyre vezetnie.”

La Vanguardia:
“Max Verstappen idei 15. futamgyőzelmével elérhetetlen magasságba emelte a szezonbeli sikerek viszonyítási alapját.”

Max Verstappen és Sergio Pérez (Fotó: XPB)

Franciaország:
—————
Le Figaro:
“Max Verstappen nem adja fel. Már kétszeres világbajnokként, az egy idényen belül aratott futamgyőzelmek rekordereként az Abu-Dzabiban aratott sikerrel akarta befejezni az évet.”

Olaszország:
————
Gazzetta dello Sport:
“Max uralta a hétvégét és a versenyt is, ahogy az egész szezont.
Vettel nagy örökséget hagy maga után. Bravissimo Leclerc: intelligenciával és tehetséggel megszerezte a második helyet.”

Max Verstappen (Fotó: XPB)

Ausztria:
———
Kronen-Zeitung:
“Verstappen a rajttól a célig irányította a futamot.”

Svájc:
——
Tages-Anzeiger:
“Sebastian Vettel karrierje során négyszer is első lett az autós gyorsasági világbajnokságon. Abu-Dzabiban, utolsó versenyén élvezte az utolsó köreit, de meg kellett elégednie a tizedik hellyel.”

Max Verstappen a célban (Fotó: XPB)

További tartalmak