Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hamilton pingvinek között, Leclerc a sziklaszirteken készül az idényre

Hamilton pingvinek között, Leclerc a sziklaszirteken készül az idényre

Instagram, Twitter
Lewis Hamilton az Antarktiszon ismerkedett a pingvinekkel, Charles Leclerc a hegyekben kínozta magát, miközben több versenyző már újra munkába állt a csapatánál.

Bő hat hét van még a 2023-as F1-es előszezoni tesztekig, és bő egy hónap az új autók bemutatójának kezdetéig. A versenyzők már aktívan készülnek a rekordhosszú idei programra – meglehetősen eltérő módokon.

A legextrémebb helyre talán Lewis Hamilton tévedt, aki a múlt hétvégére eső 38. születésnapját a Dél-Sarkkörön, az Antarktiszon ünnepelte. A Mercedes versenyzője több fotót és videót is posztolt közösségi oldalán arról, ahogyan a jeges vidéken tart futóedzést, de pingvinekkel is ismerkedett, és egy volt bálnafeldolgozó helyet is megmutatott az edzése közben.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés

A sarki kalandra a brit Sun című bulvárlap szerint egy 200 millió angol fontot érő hatalmas luxusjachton érkezett a hétszeres világbajnok, többek között az amerikai olimpiai bajnok snowboardossal, Shaun White-tal.

„Nézzétek ezt a kilátást! Nagyon hálás vagyok. Nagyszerű módja az évkezdésnek. Ez a legszebb hely, ahol valaha is jártam” – ámuldozott az Antarktisz látványán Hamilton az egyik videóján.

Charles Leclerc eközben egy kicsit ismerősebb, de nem kevésbé rideg helyen edz az új idényre. Olaszországban, Val Gardenában hol sífutással, hol hegymászással javítja az erőnlétét.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charles Leclerc (@charles_leclerc) által megosztott bejegyzés

 

A két versenyző csapattársa eközben már újra munkába állt csapata gyárában. George Russell hétfőn köszönt be a Mercedes brackley-i központjából, az Instagramra egy rövid videót is feltett a szimulátorból.  „Itt vagyok Brackleyben, és keményen dolgozom a ránk váró szezonra. Csak minden jót akartam kívánni. Hamarosan látjuk egymást” – mondta Russell.

Carlos Sainz eközben Maranellóban, egész pontosan a Ferrari tesztpályáján, Fioranóban bukkant fel, ahol a csapat rendszeresen tart teszteket korábbi F1-es autókkal.

A munka ebben az időszakban leginkább az edzőtáborokban, a gyárakban, a szimulátorban, no meg az edzőteremben zajlik. Fernando Alonsótól Esteban Oconig és Lando Norrisig többen is megosztottak képeket arról, hogyan birkóznak a súlyokkal. Valtteri Bottas eközben hétfőn intett búcsút párja hazájának, Ausztráliának, ahol az elmúlt hetekben a szabadságát töltötte.

További tartalmak