Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szívhez szóló szavakkal és meglepetéssel ríkatta meg szurkolóit Leclerc

Szívhez szóló szavakkal és meglepetéssel ríkatta meg szurkolóit Leclerc

Speedweek, Today.it
Egy olasz tévéshow vendégeként ríkatta meg Charles Leclerc két szurkolóját – szívhez szóló szavakkal és nagylelkű ajándékokkal.

„Leveled érkezett” (C’é posta per te) címmel fut az egyik olasz tévécsatornán egy showműsor, melynek minden adásában érzékeny témákat firtató levelek kerülnek napirendre, miközben írójukat a stúdióba hívják beszélgetésre. Sztárvendégek is felbukkannak az adásban – a legutóbbi részben például a Ferrari F1-es versenyzője, Charles Leclerc volt a vendég.

Az apropót egy 23 éves nő, Eleonora levele jelentette, aki elmesélte, pár éve megállapították, hogy szklerózis multiplexben szenved. Nagy félelme volt, hogy e betegség tönkreteszi párkapcsolatát, ám kedvese, Giulio sziklaként tart ki mellette és segíti őt mindenben. Szíve hölgye csakis bizonyos alkalmakkor szorulhat háttérbe. „Számára csakis akkor válok másodlagossá, amikor Leclerc versenyez a Ferrarival” – állapította meg.

Mivel Giulio nagy rajongója Leclerc-nek, úgy döntött, hálából megírja levelét a műsorba, és megpróbálja összehozni őt a Ferrari versenyzőjével. Így lett a műsor vendége a tavalyi bajnoki második helyezett.

Leclerc láthatóan izgatottan hallgatta végig a fiatal pár történetét és ahogyan elérzékenyülve mondanak köszönetet egymásnak, majd kedves szavakkal és pár ajándékkal tetézte a könnyfakasztó pillanatot. „Megindító számomra a történetetek. Giulio! Számomra te egy igazi nagyság vagy. Nagyjából egykorúak vagyunk, és olyan próbatételen mész keresztül, amilyennel én még sosem szembesültem. Érzem, milyen csodálatos pár vagytok, és mennyire szeretitek egymást.”

„Amit Eleonoráért teszel, az hihetetlen. Örülök, hogy követed a versenyeimet, de a leginkább az értékrended miatt vagyok rád büszke, azért, amilyen ember vagy. És ezért most készültem neked egy ki meglepetéssel”

– mondta Lelclerc, miközben a pár, de a közönség is igencsak meghatódott.

Leclerc aláírt ferraris pólót és sapkát, valamint versenyzői kesztyűt ajándékozott rajongójának, továbbá egy nagy álmuk megvalósulásában is segédkezett. „Tudom, hogy arról álmodoztok, hogy egyszer elutaztok a párizsi Disneylandbe, szóval meghívlak benneteket egy utazásra, jegyekkel, mindennel, ami kell. Ez csak egy kis elismerése annak, milyen erőről tesztek tanúbizonyságot minden nap” – mondta a ferraris, aki emellett jegyet is vett a néha honvággyal küzdő Giuliónak, hogy gyakrabban utazhasson haza Cataniába.

További tartalmak