Musorujsag
Élő Eredmények
×

Jégen száguldott és ugratott anyjával Mick Schumacher – elmondta, milyen volt

Jégen száguldott és ugratott anyjával Mick Schumacher – elmondta, milyen volt

F1-Insider
Különleges élményben volt része Mick Schumacher édesanyjának: először ült be a fia mellé, aki jeges pályán mutatta meg, mivel keresi a kenyerét versenyzőként…

Svédországban töltötte a múlt hétvégét Mick Schumacher, aki a csapatversenyben elődöntőig, az egyéni küzdelmekben pedig a döntőig menetelt a havas-jeges pályán rendezett Bajnokok Tornáján. A Mercedes tartalékversenyzője nemcsak a versenyzőkollégák társaságát élvezhette, jelen volt vele édesanyja, Corinna Schumacher is, akit a pénteki gyakorlások során meg is autóztatott.

Habár Michael Schumachernek köszönhetően már az ő élete is régóta az autóversenyzés körül forog, Corinna Schumacher a fia mellett most először kóstolhatott bele ilyen formában a versenyzésbe.

A Mercedes tartalékversenyzője az F1-Insidernek mesélt a közös élményről.

„Ez volt az első alkalom, hogy ilyet csináltunk. Először a Porschéval vittem jégre, hogy megtapasztalhassa, aztán a ralikrosszautóval is mentünk. Szerintem igazán élvezte. Jó nap volt, és kicsit beleláthatott abba, mit is csinálok, mivel keresem a pénzem”

– fogalmazott Mick.

Hozzátette: „Ezzel egy kicsit jobban átlátja, hogyan működik egy hétvége, és jó, hogy egyszer magammal is vihettem. Egy Forma–1-es autóba elvégre nem ül bele olyan könnyen az ember… Szerintem igazán élvezte a dolgot, és azt is láthatta, mit tudok.”

Borítókép: Mick és Corinna Schumacher (Fotó: RoC)

További tartalmak