Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: az új Ferrari első köre „Lord Perceval” Leclerc-rel!

Videó: az új Ferrari első köre „Lord Perceval” Leclerc-rel!

Ferrari
Nem minden nap figyelhetjük élőben egy teljesen új F1-es autó legelső körét, a Ferrari viszont megadta a lehetőséget rá. A megtiszteltetés Charles „Perceval” Leclerc-t érte…

Az elmúlt években sokszor érte olyan kritika a Ferrarit, hogy a többi csapathoz képest zárkózott, kedden viszont talán minden idők „legnyitottabb” autóbemutatóját tartotta a maranellói csapat. Az új SF-23-ast nemcsak leleplezték a nagyközönség előtt, de egyből be is járatták, és azt a helyszínen ülő 500 (no meg a pálya körül összesereglett ki tudja, hány) rajongójuk mellett az élő közvetítésnek hála mindenki láthatta.

És hogy teljes legyen a közvetlenség, Charles Leclerc és Carlos Sainz mókás rádiózását is hallhatóvá tették a második kör végén.

Kell-e még kommentár? Talán csak annyi: „Lord Perceval” maga Leclerc, Sainz pedig azért szólította így, mert 2021-ben az első közös évükben kollégája elárulta neki, hogy a teljes neve Charles Marc Hervé Perceval Leclerc. „Perceval?! Ez annyira úri! Te vagy Lord Perceval” – adott új becenevet Leclerc-nek két éve.

A Lord most lóra pattant. Íme:

További tartalmak