Musorujsag
Élő Eredmények

Norrist már egyáltalán nem érdeklik a pletykák

Norrist már egyáltalán nem érdeklik a pletykák

RacingNews365
Azt követően, hogy a gyenge szezonkezdés miatt ismét pletykálni kezdtek a jövőjéről, Lando Norris a Szaúd-arábiai Nagydíj sajtótájékoztatóján jelezte, már eljutott arra a pontra, melyen egyáltalán nem izgatják a találgatások.

Mióta Norris a tavalyi évben aláírta új, 2025-ig szóló szerződését, a nemzetközi sajtóban rendre visszatérő téma, hogy a tehetséges fiatal pilóta túl hosszú időre kötelezte el magát a McLaren mellett, ami továbbra sem tudott visszatérni az élmezőnybe, és a közeljövőre nem is ígér hatalmas előrelépést. Norris pedig rendre elmondja, hisz és bízik csapatában.

Hasonló volt a forgatókönyv a 2023-as szezonnyitó után is: a McLaren a vártnál gyengébben kezdte az évet (legalábbis a tesztek előtti latolgatásokhoz képest) és több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy Norrisnak váltania kellene.

Lando Norris (Fotó: XPB)

A téma ennek hatására természetesen a Szaúd-arábiai Nagydíj előtt is szóba került, a fiatal pilóta pedig újra jelezte, nem akar váltani, és már a pletykák sem tudják kizökkenteni. „Azt hiszem, azon a ponton vagyok, ahol ezek semennyire sem befolyásolnak” – jegyezte meg a találgatásokkal kapcsolatban a RacingNews365-nek.

„Azt hiszem, nem bánom a dolgot, eltekintve attól, amikor az emberek totális baromságokat próbálnak kitalálni és hamis történetekkel állnak elő” – tette hozzá. „A kemény kritika egy bizonyos pontig elfogadható, ennek van értelme.”

„Persze az ember nem szereti, ha túl sokat pletykálnak, egy idő után ugyanis az emberek elkezdenek érintetté válni, főleg azért, mert néhányan nem is ismerik a teljes igazságot. Szerintem jó munkát végzünk, amikor elmagyarázzuk az embereknek, mi a helyzet, elmondjuk, mi folyik a csapatnál és én is elmagyarázom a saját nézőpontomat. Ezzel néha meg kell birkóznod. Szóval én rendben vagyok ezzel, és a csapat is” – zárta gondolatát.

Borítókép: Lando Norris (Fotó: XPB)

További tartalmak