Musorujsag
Élő Eredmények
×

Verstappen kihagyja a sajtónapot

Verstappen kihagyja a sajtónapot

Max Verstappen
Betegség miatt kihagyja a csütörtöki médiaeseményeket a Red Bull holland klasszisa, Max Verstappen. A címvédő csak holnap érkezik a pályára, ami pedig az állapotát illeti, állítása szerint már jobban van, csupán utazását kellett halasztania.

Nem vesz részt a Szaúd-arábiai Nagydíj sajtónapján az előző két év világbajnoka, és egyben az idei pontverseny éllovasa, Max Verstappen, miután még nem érkezett meg a hétvégi megmérettetés helyszínére.

A holland közösségi oldalán jelentette be, hogy csak pénteken lehet ott a pályán, mert betegsége miatt halasztania kellett utazását.

Max Verstappen (Fotó: XPB)

Rövid posztjából kiderül, a héten gyomorrontással küzdött, ezért csúsztatta a repülést, ennek következtében pedig nem tud megjelenni a csütörtöki médiaeseményeken. Állítása szerint a folytatásban már készen fog állni a versenyzésre.

„Újra jól érzem magam, azután hogy pár napig nem voltam fitt a gyomorrontásom miatt. Ezért sajnos el kellett halasztanom a repülést, szóval péntekig nem tudok ott lenni a pályán. Találkozzunk Dzsiddában” – írta a versenyző.

Borítókép: Fotó: XPB

További tartalmak