Musorujsag
Élő Eredmények

Fontos kulcsember intett búcsút Hamiltonnak hét év után

Fontos kulcsember intett búcsút Hamiltonnak hét év után

Instagram
Hét év együttműködés után szakított egyik bizalmi emberével Lewis Hamilton. Közösségi oldalán köszönt el a fizioterapeuta Angela Cullentől.

Az elmúlt évek sikerei és rekorddöntései során sokszor mondott külön köszönetet Lewis Hamilton a mindig mellette lévő Angela Cullennek. Hivatalosan a fizioterapeutája volt, de annál jóval több. Ő kezelte egy-egy delfinezéssel vagy balesetekkel nehezített nap után, előkészített számára mindent a felszereléstől az étrendjéig, de még a versenyekre cipelt kutyáját is ő látta el, amikor neki nem volt rá módja.

Cullen és Hamilton kapcsolata most viszont véget ért. A hétszeres világbajnok erről a közösségi oldalán adott hírt, pár fotó kíséretében.

Angela Cullen és Lewis Hamilton (Fotó: XPB)

„Az elmúlt hét évben Angela Cullen végig mellettem volt, hajtott, hogy önmagam legjobb verziója lehessek. Erősebb sportoló és jobb ember vagyok neki köszönhetően.”

„Ma remélem, hogy csatlakoztok hozzám, és a legjobbat kívánjátok neki a következő fejezethez, miközben az álmait követi. Köszönet mindenért, Ang! Alig várom, hogy lássam, mit tartogat számodra a jövő” – írta Hamilton.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés

Cullen két hete még Hamilton mellett volt a Bahreini Nagydíjon, de Dzsiddába már nem kísérte őt el.

Az együttműködésük még Hamilton mclarenes időszakában kezdődött, hiszen a wokingi csapat állt kapcsolatban a finn Aki Hintsa híres iskolájával, amely számos fizioterapeutát adott a királykategóriának, köztük Cullennel. A szorosabb együttműködésük 7 évvel ezelőtt kezdődött. Hamilton többször is hangsúlyozta, Cullen nemcsak fizioterapeutának nevezi magát, de sokakkal ellentétben rendelkezik azzal az átfogó képzettséggel, ami igazi fizioterapeutává teszi őt.

Borítókép: Lewis Hamilton és Angela Cullen (Fotó: XPB)

További tartalmak