Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: traktorról F1-esbe – Ricciardo őrült ausztráliai úttal tért vissza a Red Bullba

Videó: traktorról F1-esbe – Ricciardo őrült ausztráliai úttal tért vissza a Red Bullba

Red Bull
Őrült ausztráliai kalandozással ült vissza Daniel Ricciardo az F1-es Red Bullba.

Idén a harmadik F1-es versenyen kerül sor Daniel Ricciardo első éles bevetésére, a megszokottól merőben eltérőre. A McLarentől kiebrudalt ausztrál a hazai versenyhétvégéjén a hétvégi Ausztrál Nagydíjon látogat el először a paddockba a mezőnyből való kikerülése óta – immáron a Red Bull harmadik számú versenyzőjeként.

A nyolcszoros futamgyőztest nem csak a szimulátorban használja a Red Bull 2023-ban, de az egyik marketingfegyverévé is tette. Ennek jegyében készült el az alábbi videó, melyen Ricciardo extrémebbnél extrémebb közegben próbálja ki Sebastian Vettel 2011-es bajnok RB7-es autóját.

Daniel Ricciardo (Fotó: Red Bull)

Ricciardo a traktorjáról ugrott le, hogy újra F1-es Red Bullt vezessen. Közutakon, tengerparton, hídon, terepen. No meg az izgalmas Mount Panoramán.

„Azt követően, hogy a Red Bull-lal először teljesítettem egy ilyen utat San Franciscóban, mindig is szerettem volna egy hasonló lehetőséget Ausztráliában. Hogyan is ünnepelhetném jobban a Red Bullhoz való visszatérésem óta első F1-es eseményemet, mint hogy elviszem az RB7-est az ausztrál vadonba, és megmutatom Ausztrália legjavát?” – mondta Ricciardo a kalandos filmforgatása után.

Borítókép: Daniel Ricciardo (Fotó: Red Bull)

További tartalmak