Musorujsag
Élő Eredmények

Wéber Gábor kapta az év szakkommentátora díjat (videó)

Wéber Gábor kapta az év szakkommentátora díjat (videó)

Boxutca
Az év szakkommentátorának járó Lázár Bence-díjat vehette át Wéber Gábor, az M4 Sport autósport szakkommentátora.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) hétfői pécsi kongresszusán az év szakkommentátorának járó Lázár Bence-díjat vehette át Wéber Gábor, az M4 Sport autósport szakkommentátora. A nézettségi rekordokat döntő Forma–1-es közvetítések során hétről hétre több százezren kísérik figyelemmel munkáját, több mint 20 éve részese a hazai F1-es életnek.

A díj átadása előtt a kollégák videóüzenetben méltatták Wéber Gábor szakkommentátori munkáját, kiemelve, hogy bármilyen meglepő esemény történhet, felkészültségével és rutinjával mellette biztonságban érzik a közvetítést.

A Gyulai István-díjjal kitüntetett Tóth Bálint a világ legnagyobb sporteseményein erősítette riporterként és kommentátorként is az M4 Sport stábját. Szerkesztőként olyan saját gyártású filmeket készített, mint a Zaj a csendben, a Régi nyár, vagy Milák Kristóf – A jóslat. Ezzel az elismeréssel korábban díjazták Berkesi Juditot és Vásárhelyi Tamást is a csatorna munkatársai közül.

A Hosszú Katinkáról készített fotójáért nívódíjat kapott Czeglédi Zsolt, az MTI/MTVA fotóriportere, aki 18 éves korában kezdett fotózni és 2011 júliusa óta a Magyar Távirati Iroda külsős munkatársa.

További tartalmak