Musorujsag
Élő Eredmények

Az F1-es filmben talán, egy Top Gun 3-ban viszont mindenképp szerepelne Hamilton...

Az F1-es filmben talán, egy Top Gun 3-ban viszont mindenképp szerepelne Hamilton...

Sky Sports
Lewis Hamilton nem zárja ki, hogy maga is felbukkan majd a Brad Pittékkel forgatott új Forma–1-es filmben. Elárulta, az imolai törölt hétvégén is ezzel a projekttel foglalkozott.

Hamarosan, a júliusi silverstone-i nagydíjhétvégén megkezdődik annak az új F1-es témájú filmnek a forgatása, melynek egyik főszereplője Brad Pitt lesz, a producerei között pedig ott van a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton. A Mercedes versenyzője elsősorban a mozi sokszínűségéért felel és a megfelelő üzenetközvetítésről próbál gondoskodni: meg akarja mutatni, milyennek kellene lennie a királykategóriának a jövőben, illetve film szakmaiságával és életszerűségének biztosításáról gondoskodik.

Monacóban elárulta, hogy a törölt imolai hétvégén is a rendező Joe Kosinskivel és a producer Jerry Bruckheimerrel dolgoztak az előkészületeken Angliában. „Elképesztő szereplőink vannak. Nagy kiváltság, egy hihetetlen lehetőség ez. Mivel nem versenyeztünk, múlt szombaton az egész napot azzal töltöttük, hogy végigmentünk a forgatókönyvön Londonban. Pusztán csak ott ülni Joe-val és Jerryvel, akik nagy legendák, látni Bradet dolgozni… nagyon sokat tanultam az egészről. Most csak még jobban becsülöm, mennyi minden kell egy mozifilm megalkotásához” – mesélte a hétszeres világbajnok, aki úgy érzi, „valami egészen különlegesen dolgoznak”.

Lewis Hamilton (Fotó: XPB)

Hozzátette, egyre több szerep talál gazdára, és az erről szóló döntéshozási folyamatban ő is aktív. Megkérdezték, ő maga tervez-e szerepelni a filmjükben.

„Őszintén szólva nem igazán motivál, hogy kamera elé álljak. De talán lesz egy kicsit, talán játszik egy kis cameoszerepet.  Pillanatnyilag nincs ilyen terv.”

„Jobban élvezem a háttér részét. Biztosítom, hogy elmondjuk, kik vagyunk, hogy sokszínű legyen, hogy megmutassuk, milyennek kéne kinéznie a sportnak a jövőben a hozzáférhetőség szempontjából” – mondta Hamilton.

Viccelődve hozzátette: „Későbbre tolom a lehetséges filmes debütálásomat, mert felkészülnöm és gyakorolnom is kéne rá. Mert nem akarom elszúrni. Ha megvalósul a Top Gun 3, benne leszek, és ki fogok hagyni egy versenyt. Csak szólok! Legközelebb nem adom fel ezt a lehetőséget” – nevetett, arra utalva, hogy a Top Gun második részében kaphatott volna szerepet, de a versenyzés miatt inkább lemondta.

Borítókép: Lewis Hamilton (Fotó: XPB)

További tartalmak