Musorujsag
Élő Eredmények

Spanyol Nagydíj tv-közvetítés – ne maradj le semmiről!

Spanyol Nagydíj tv-közvetítés – ne maradj le semmiről!

Boxutca
Átalakított pálya és a közönségkedvenc hazai terepe.

Már egy ideje pedzegetik, közeledik Fernando Alonso első győzelme. Igaz, erre a legnagyobb esélyt a Monacói Nagydíjra datálták, ahol akár meg is történhetett volna, amennyiben az esőre kicsit másképp reagálnak. De ez már történelem.

A hétvégi Spanyol Nagydíj talán nem annyira tartozik az Aston Martin autóinak kedvenc helyei közé, de ahogyan az utóbbi időben Fernando Alonsót harcolni láttuk, a hazai közönség adta plusz energia és némi szerencse akár meghozhatja a 33. sikert.

Kapcsolódó tartalom

Szerencse viszont már nem csak Alonsónak kell, arra a bajnokság második helyen álló Sergio Péreznek is szüksége volna, ha itt az évad elején nem akarja elengedni a bajnoki trófea megszerzésének esélyét. A monacói időmérő baki után kétkörös hátránnyal végezni csapattáráshoz képest, nem ideális a tabella szempontjából.

Kapcsolódó tartalom

A 39 pontos hátrány nem kevés, de épp a szezon korai szakasza adhat még reményt, hiszen még a harmadik helyen álló Fernando Alonso sem tett le róla.

A Spanyol Nagydíj egy nagyjából szokásos időrendi hétvége lesz, de tele programmal, hiszen az M4 Sport minden fontosabb eseményt élőben közvetít majd. A Forma-1-es mezőny mellett a Forma-2-esek és a Forma-3-asok is pályára lépnek, így egy teljes motorsport hétvége elé nézünk.

Íme a program:

További tartalmak