Musorujsag
Élő Eredmények

Tartotta szavát: sört vitt az Alpine-nak a népszerű showman

Tartotta szavát: sört vitt az Alpine-nak a népszerű showman

Alpine
Beváltotta ígéretét a népszerű televíziós műsorvezető, Jeremy Clarkson! A showman sört ajándékozott az Alpine Forma–1-es alakulatának, miután Esteban Ocon dobogóra állhatott a Monacói Nagydíjon.

A bahreini szezonnyitó alkalmával Clarkson hosszú évek óta először vett részt személyesen egy királykategóriás versenyhétvégén. Ennek alkalmával felsorolta az összes alakulatot, melynek az idény során „okkal tudna szurkolni”, külön kiemelve az Alpine-t, melynek főhadiszállása (Enstone) az ő cotswoldsi otthonához.

Kapcsolódó tartalom

A brit showman a Monacói Nagydíj alkalmával is biztatta kedvenc alakulatát, amikor Esteban Ocon révén hirtelen dobogós esélyhez jutottak. Clarkson közösségi oldalain is hangot adott annak, hogy szurkol a francia versenyző harmadik helyezéséért.

Egyik üzenetében aztán megjegyezte, amennyiben az Alpine megszerzi a dobogós helyezést, meghívja a csapattagokat egy pintre. Amikor Ocon célba ért ismét üzent: „Szép volt Alpine, elég sok Hawkstone-nal jövök nektek” – utalt saját sör- és almabormárkájára, amit 2021-ben indított el.

 

Az Alpine hétfő délután jelezte, a történet jó véget ért, vagyis Clarkson tartotta a szavát és leszállította a beígért söröket a csapattagoknak. A showman hozta a formáját: az Alpine gyárához saját Lamborghini traktorjával érkezett, műsorvezető-társával Caleb Cooperrel és sörmárkája logóját is „elhelyezte” a versenygépen.

A francia alakulat közösségi oldalán jól dokumentálta Clarkson látogatását képekkel és videókkal, majd a kétkedőknek is üzent: „Sokan azt mondták, nem tartja a szavát és vesz ezer sört, és nem fog megjelenni a traktorjával. Csak annyit mondunk, tartotta a szavát” – írták.

 

Borítókép: Kép: Alpine

További tartalmak