Musorujsag
Élő Eredmények

Forma-1 2023 – A dominancia éve

Forma-1 2023 – A dominancia éve

Boxutca
Évadzáró beszélgetés és KVÍZ a Forma-1 stábjával.

Nem a 2023-as Forma-1-es évad kerül be a történelemkönyvekbe minden idők legizgalmasabb szezonjaként, de tény, hogy nagyon sok érdekesség történt és megannyi rekord dőlt meg, ami viszont mélyen vésődik majd.

Max Verstappen úgy menetelt harmadik bajnoki címe felé, hogy csak az évad első versenyein tűnt úgy, hogy bármennyire is nyitott lenne ez a küzdelem. 22 futamból 19-et nyert meg, mialatt a nemrég még legyőzhetetlennek tűnő hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton egy újabb győzelemmentes évaddal kell, hogy beérje. Pedig voltak fellángolások, akár épp a Mercedestől is. Az Aston Martin sokáig joggal hihette, hogy állnak majd a dobogó tetején is, pedig végül Verstappen menetelésébe egyáltalán nem ők, hanem a Ferrari tudott „belerondítani”. Ráadásul a patinás csapat is csak azért, mert a Red Bull valamit nagyon félrenézett azon a hétvégén.

Ha kivesszük a számításból a Red Bullt, bizony ez az év igazi hullámvasút lett volna sokak számára. Győzelmi esélyesek jöttek és mentek. Hamvaiból támadt fel a McLaren, s süllyedt el az Aston Martin. Olykor a Mercedes is elkapta a fonalat, majd el is szakította. Sikersztorik és drámák tömkelege jellemzik a 2023-as Forma-1-es évadot, a Boxutca szakértői, Wéber Gábor vezetésével pedig a 15:00-kor az M4 Sporton kezdődő, a „Forma-1 2023 – A dominancia éve„ című műsorban minden fontos mozzanatot kibeszélnek.

Mint ahogyan az alábbi részletek is mutatják, nem egy száraz elemzésről lesz szó, de ezzel nem ér véget a műsor. Az évad levezetéseként jön a tavalyi KVÍZ folytatása. A hangulat garantált! Jó szórakozást, boldog új évet kívánunk!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Boxutca (@boxutca) által megosztott bejegyzés

További tartalmak