Musorujsag
Élő Eredmények

Eközben Alonso menedzsere a Mercedes főnökével kávézgat…

Eközben Alonso menedzsere a Mercedes főnökével kávézgat…

Flavio Briatore/Instagram
Miközben a sajtó arról találgat, Fernando Alonsónak lehet-e esélye a Mercedes jövő évi ülésére, menedzsere, Flavio Briatore Toto Wolff-fal mutatkozott Monacóban…

Fernando Alonso elkötelezett az Aston Martin iránt, de azért ajánlja magát mindenki figyelmébe. Röviden így lehetne összefoglalni azt, amit a spanyol a saját helyzetéről és a Lewis Hamilton jövő évi csapatváltásával kapcsolatban nyilatkozott az idei első hivatalos fellépésén.

Kapcsolódó tartalom

A versenyző egyértelművé tette, hogy elsőként az Aston Martinnal fogja megvitatni, hogyan képzeli el a folytatást az év végén lejáró szerződésén túl, ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy ő az egyetlen olyan világbajnok jelenleg, aki megszerezhető 2025-re, és még nagyszerű formában is van.

Mike Krack csapatfőnök máris jelezte, hogy az Aston Martin hosszabbítani kíván vele, és talán nem csak a következő évre, hanem azon is túl.

Kapcsolódó tartalom

Alonso menedzsere, Flavio Briatore mindeközben a saját közösségi oldalán tett közzé egy fotót, melyen éppen a Mercedes csapatfőnökének társaságában vigyorog egy monacói kávézóban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Flavio Briatore (@briatoreflavio) által megosztott bejegyzés

A minden hájjal megkent olasz részéről aligha véletlen, hogy éppen az Alonsóval kapcsolatos találgatások közepette tett közzé egy ilyen fotót. Hogy ez csak provokáció, figyelemfelkeltés, vagy több is van a találkozójuk mögött, azt megtudni aligha fogjuk.

Kapkodnia mindenesetre sem a Mercedesnek, sem Alonsónak nem kell, hiszen mindkettejüknek vannak választási lehetőségeik. A kétszeres világbajnok már jelezte, az első pár hónap után fog csak foglalkozni a folytatás kérdésével – döntését a motivációja mellett minden bizonnyal az Aston Martin versenyképessége is meg fogja határozni.

Borítókép: Flavio Briatore és Toto Wolff (Fotó: Flavio Briatore/Instagram)

További tartalmak