Musorujsag
Élő Eredmények

Hamarosan bemutatják az Aston Martin új F1-es autóját

Hamarosan bemutatják az Aston Martin új F1-es autóját

Aston Martin
Az Aston Martin nyitja az F1-es autóbemutatók második hetét, melyben sorra érkeznek majd az előző év legjobb csapatainak versenygépei.

A középcsapatok hete után most következnek a nagyágyúk! A Forma–1-es teszteket felvezető bemutatók sorozatának második hetében szinte a bajnokság múlt évi sorrendjében követik egymást a csapatok. Hétfőn a 2023-as konstruktőri tabella ötödik helyezettje, az Aston Martin mutatja be az új AMR24-es kódjelű versenyautóját.

A zöldek a „Hiperfókusz” mottót adták az idényüket felvezető marketingkampánynak – nem véletlenül. Tavaly egy komoly lépéssel kitörtek a mezőny második feléből, és kilenc dobogós helyezést elérve csatlakoztak az élmezőnyhöz. Idén nem akarják kiejteni a labdát a kezükből, egy újabb nagy lépéssel erősítenék meg a helyzetüket ott – sőt, ahogyan az az alábbi felvezető videóban elhangzik, a „céljuk a győzelem.”

Az autó magyar idő szerint 9 órakor érkezik. A pontos idő kapcsán volt egy kis kavarodás, mivel a brit istálló eleinte csak annyit közölt, ottani idő szerint nyolc órakor bemutatózik, ám azt nem tette hozzá, hogy reggel vagy este.

Fernando Alonso és Lance Stroll új munkaeszközét először a csapat Youtube-csatornáján, illetve alább csodálhatjuk meg. Ideje hiperfókuszáltnak lenni!

 

További tartalmak