Musorujsag
Élő Eredmények

Megérkezett az F1-es Netflix sorozat hatodik évadának előzetese

Megérkezett az F1-es Netflix sorozat hatodik évadának előzetese

Netflix
A Netflix hétfőn, kora este közzétette a Drive to Survive hatodik évadának rövid kedvcsináló előzetesét. A népszerű Forma–1-es sorozat legújabb részei az utolsó tesztnapon, február 23-án kerülnek fel a streamingóriás oldalára.

Január végén jelentették be, mikor debütál a Drive to Survive hatodik évada, ami a 2023-as szezon eseményeit dolgozza majd fel. Az új részek az utolsó tesztnapon (február 23-án) érkeznek, egy héttel a 2024-es szezon első időmérője előtt.

Előzetest akkor még nem tettek közzé a sorozatról, a népszerű cím csupán a Netflix hagyományos, a következő hetekre vonatkozó premiernaptárán szerepelt.

Most az előzetes is megérkezett, amiben számos pályán és pályán kívül rögzített drámai – vagy egy, a sorozat hangneméhez illően kicsit drámiabbra szabott – jelenet szerepel valamint versenyzők és csapatfőnökök is „megszólalnak” benne.

 

Például a széria által komoly népszerűségre szert tevő Günther Steiner, aki 2023-ban még a Haas irányítója volt. Mivel azóta menesztették, lehet az idei szezon lesz az „búcsúja”.

Az F1 és a Netflix többször közölte már – igencsak büszkén – hogy bár a Drive to Survive már hat éve fut, népszerűsége töretlen: a közlések szerint a nézőszám növekszik; a 2021-es szezont feldolgozó évad epizódjai például 56 országban kerültek be a Netflix 10 legnézettebb műsora közé.

Az új évadra sem kell már tehát túl sokat várni és addig sem telnek eseménytelenül az F1-es szurkolók napjai, a héten ugyanis több bemutató is lesz még, a jövő héten pedig jön a bahreini teszt.

Fotó: XPB

További tartalmak