Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb részlet a Ferraritól: megmutatták, hogyan festenek a rajtszámok

Újabb részlet a Ferraritól: megmutatták, hogyan festenek a rajtszámok

Ferrari
Újabb részletet ismertetett 2024-es autójáról – egészen pontosan annak dizájnjáról – a versenygépet kedden leleplező Ferrari. Az olaszok egy rövid videóban mutatták be, hogyan mutatnak majd a rajtszámok a legújabb masinán.

A Ferrari fokozatosan építi fel az aktuális F1-es autó leleplezését: először – értelemszerűen – a bemutató dátumát ismertették, majd felfedték a nevét, a múlt héten pedig erősen utalgattak arra, ha minimálisan is, de változik a gép fényezése.

Videóikból kiderült, várhatóan elhagyják a fekete színt és „behozzák a képbe” a sárgát; a találgatások szerint a dizájn a Le Mans-i autóra és a 2023-as monzai fényezésre hasonlít majd.

Erre utal a csapat legújabb rövid videója is, amit nem sokkal az Aston Martin leleplezése után tettek közzé, ezzel is „nyerve” egy kis figyelmet maguk számára is. Ezen a rajtszámok láthatóak, melyek fehérek lesznek, sárga kerettel.

 

Minimális részleteket a versenygépről is kapunk: láthatjuk a motorborítás végét, egy kicsit a hátsó szárnyból valamint az orr egy részét is.

Az autóról kedden hull majd le a lepel: a Ferrari ezúttal online bemutató tart, a hírek szerint 12:00-kor. Ezt követően pedig be is járatják a versenygépet, amit ismét Charles Leclerc (16-os rajtszám) valamint Carlos Sainz (55-ös) terelget majd.

A bemutatók sora a Ferrariéval még nem ér véget: a héten érkezik a Mercedes, a McLaren (mindkettő szerdán) valamint a Red Bull (csütörtökön) 2024-es autója is.

 

Borítókép: Kép: Ferrari

További tartalmak