Musorujsag
Élő Eredmények

Így hangolt az idénynyitóra Verstappen, Alonso, Norris és Ricciardo

Így hangolt az idénynyitóra Verstappen, Alonso, Norris és Ricciardo

Instagram
Nagy divatja mostanság a Forma–1-es versenyzők körében a padel tenisznek. Max Verstappen, Fernando Alonso, Lando Norris és Daniel Ricciardo össze is álltak egy páros meccsre.

Tavaly a szezon kevesebb témát szolgáltató második felében már menetrendszerűen azzal indultak a nagydíjhétvégéket felvezető FIA-sajtótájékoztatók, hogy a moderátor a padel teniszről próbált diskurálni a versenyzőkkel. Az ütős labdajáték az utóbbi években egyre kedveltebb lett az F1-es versenyzők körében, és mivel egyre többen választják ezt a bemelegítési vagy felkészülési formát, egyre több lett a közös játék is.

A hétvégi Bahreini Nagydíj felvezetéseként egy egészen klassz csapat állt össze padelezni: Max Verstappen Fernando Alonsóval, Daniel Ricciardóval és Lando Norrisszal játszott páros mérkőzést.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés


Alonso egyik fotója azt is elárulja, hogy rajtuk kívül a helyszínen jelen volt még többek között Charles Leclerc, Felipe Drugovich és Gabriele Bortoleto is.

A versenyzők által megosztott képek alapján remek volt a hangulat, de kemény is a küzdelem. Azt pedig borítékolhatjuk, hogy a szerdai bahreini sajtónapon a meccs(ek) alakulásáról is többet meg fogunk tudni…

Fotó: Fernando Alonso/Instagram
Borítókép: Fotó: Fernando Alonso/Lando Norris/Instagram

További tartalmak