Musorujsag
Élő Eredmények

Nádas Bence szerint Verstappen rendkívüli pilóta, de bízik az „ifjú titánban” és a „legendában”

Nádas Bence szerint Verstappen rendkívüli pilóta, de bízik az „ifjú titánban” és a „legendában”

m4sport.hu
Az M1 készített interjút a világ- és Európa-bajnok magyar kajakozóval, Nádas Bencével. Mivel a sportoló hatalmas rajongója a Forma-1-nek természetesen a hétvégi szezonrajt is szóba került.

Mivel Nádas Bence vasárnap utazik a sevillai edzőtáborába, kimondottan jól jött számára a változtatás, hogy ezúttal már szombaton megrendezik a futamot.

„Pár napja esett le a tantusz, hogy ilyen korán kezdődik a szezon és az arab régiókban szombatonként rendezik a futamokat, ezért nem a reptéren kell néznem. Továbbra is Norris és Hamilton a két kedvencem, nagyon meglepett utóbbi Ferrarihoz igazolása, amikor ezt meghallottam, jobban is vártam a 2025-ös szezonkezdést, mint a mostanit” – mosolygott Nádas Bence, aki szerint a McLarennek jobban áll a zászló, mint a Mercedesnek.

Nádas szerint Verstappen továbbra is hatalmas favoritja a szezonnak, de bízik saját kedvenceiben is.

„Csuriban van az ujjam egész évben, hogy izgalmas kimenetelű versenyek legyenek. Nagyon bízom benne, hogy a McLaren, a Mercedes vagy akár, ha versenytempóban feljavulnak, a Ferrari fel tudja venni a kesztyűt. Számomra is nehéz kimondani, de Verstappen rendkívüli pilóta, nagyon keveset hibázik, kiegyensúlyozott. De bízom benne, hogy az ifjú titán Norris és a legenda Hamilton fel tudja venni a kesztyűt és küzdhet vele” – reménykedik a kajakozó.

A Forma-1-es Bahreini Nagydíj teljes versenyhétvégéjét élőben közvetítjük az M4 Sporton, míg a Nádas Bencével és Tótka Sándorral készült interjút hétfőtől tekinthetik meg az m4sport.hu-n.

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak