Musorujsag
Élő Eredmények

Belső kamerás felvétel Verstappen győztes köréről

Belső kamerás felvétel Verstappen győztes köréről

F1
A Forma–1 hivatalos oldala a 2024-es szezon első időmérője után is megosztotta a belső kamerás felvételt a rajtelsőséget szerző pilóta legjobb köréről: a videón azt figyelhetjük, ahogy Max Verstappen száguld pályafutása 33. pole pozíciója felé.

Izgalmas időmérővel és a címvédő sikerével indult a 2024-es szezon: a pénteki kvalifikáció után pedig az F1 hivatalos oldala ismét megosztotta a leggyorsabb körről készült belső kamerás felvételt (ez ERRE A LINKRE kattintva elérhető).

Verstappen ezzel a körrel két tizedet vert a másodikként végző Charles Leclerc-re, aki úgy tűnt, akár a rajtelsőséget is elhappolhatja, a Ferrari ugyanis a Q1-ben és a Q2-ben is meggyőző volt (a monacói Q2-es ideje egyébként a nap leggyorsabbja volt).

A mindent eldöntő Q3-ban viszont a címvédő volt a leggyorsabb – és a legstabilabb, miközben több rivális is belehibázott az utolsó körbe.

„Örülök, hogy pole pozícióból indulhatok, ami egy kicsit meglepő. Javultunk az edzések után, már jobban éreztem magam az autóban. Tegnap láttuk, hogy finomhangolni kell, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt. Szerencsére jó irányba mentünk a beállításokkal” – fogalmazott.

Hogy a versenyen visszavág-e a Ferrari, vagy valamelyik rivális az a 16:00-kor startoló Bahreini Nagydíjon derül majd ki. Az M4 Sport ezt élőben közvetíti, a felvezető műsor 15:25-kor indul!

Borítókép: Kép: F1

További tartalmak