Musorujsag
Élő Eredmények

Belső kamerás felvételen Verstappen domináns köre

Belső kamerás felvételen Verstappen domináns köre

F1
Ahogyan azt már megszokhattuk, a Forma–1 hivatalos oldala a Kínai Nagydíj után is közzétette az időmérő leggyorsabb köréről készült belső kamerás felvételt: ezen ismét Max Verstappent figyeljük, aki magabiztos teljesítményt nyújtva elhódította a Red Bull 100. pole pozícióját.

A pénteki baki után ismét domináns teljesítménnyel vágott vissza Max Verstappen és a Red Bull: a címvédő először magabiztosan nyerte a sprintfutamot (a negyedik helyről indulva), majd megszerezte a rajtelsőséget a „hagyományos” időmérőn.

A holland a kvalifikáció során végig roppant magabiztos volt: a Q1-ben és a Q2-ben is ő futotta meg a leggyorsabb kört, fokozatosan gyorsulva, emelve a tétet.

„A sprint után voltak ötleteink azzal kapcsolatban, mit változtassunk és az autó most jobb volt, szóval nagyon boldog vagyok. Nagyon jó volt vezetni, már a Q2-ben futottam egy igazán jó kört. Örülök annak is, hogy jó körülmények között vezethettünk, szórakoztató volt” – nyilatkozta.

„A futam után vissza kellett váltani az időmérős beállításokra: újra új gumikkal mentünk, minden kanyarból ki kellett hozni a legjobbat, ezért is voltunk folyamatosan gyorsabbak” – tette hozzá.

A leggyorsabb körről készült belső kamerás felvételt (ez a videó KATTINTÁS UTÁN ITT is elérhető) az F1 hivatalos oldala ismét megosztotta, „testközelből” figyelhetjük tehát, ahogy a címvédő idei ötödik pole pozíciója felé száguld, ami egyben a Red Bull történetének 100. rajtelsősége is volt.

Borítókép: Kép: F1

További tartalmak