Musorujsag
Élő Eredmények

Összevetés: Így uralta Verstappen a kínai időmérőt

Összevetés: Így uralta Verstappen a kínai időmérőt

Formula addict
A Formula addict csapata a Kínai Nagydíj időmérője után is elkészítette a jól megszokott összevetős videón, melyen ezúttal azt figyelhetjük, hogyan dominálta Max Verstappen a házon belüli küzdelmet Sergio Pérezzel szemben.

Pénteken még a Red Bull és Max Verstappen „botlásáról” szóltak a hírek: a holland csak negyedik lett az esős időmérőn. Szombaton aztán jött a címvédők válasza, Verstappen a sprintversenyt és az időmérőt is magabiztosan nyerte.

Utóbbi legnagyobb kihívója végül újfent a csapattárs, Sergio Pérez volt, a két héttel ezelőtti Japán Nagydíjjal ellentétben viszont most nem néhány ezred döntött kettejük között.

Verstappen három tizedmásodperccel volt gyorsabb a márkatársnál, vagyis vele szemben is kényelmes előnyt autózott ki az időmérőn. És hogy egészen pontosan miként? Azt a Formula addict legújabb összevetős videójában is megfigyelhetjük.

A jól megszokott videóban látványos grafikán látjuk, hogyan, a pálya mely szakaszain növelte előnyét a háromszoros világbajnok.

Hogy a futam is a címvédő dominanciáját hozza, vagy a kihívók is szóhoz jutnak, az a vasárnap reggel 9 órakor startoló nagydíjon derül ki. Ezt az M4 Sport ismét élőben közvetíti: a felvezető 8:30-kor kezdődik.

Borítókép: Kép: Formula addict

További tartalmak