Musorujsag
Élő Eredmények

„Látni fogunk bizonyos mozgásokat” – Sainz menedzsere

„Látni fogunk bizonyos mozgásokat” – Sainz menedzsere

F1 Nation
Fernando Alonso után most Carlos Sainzon a sor? A spanyol versenyző menedzsere helyzetjelentést adott, hogy állnak a tárgyalások.

Fernando Alonso a Kínai Nagydíj előtt váratlanul kiszállt az idei F1-es székfoglaló játékból. A spanyol hosszú távú szerződést kötött jelenlegi csapatával, ami egyben azt is jelenti, hogy már az Aston Martin sem lehet célállomása a csapatváltásban gondolkodóknak. (Abból kiindulva, hogy Lance Stroll helye fix.)

A versenyzőpiac másik kulcsfigurája, Carlos Sainz az elmúlt hetekben arról beszélt, hogy szeretné felgyorsítani az eseményeket, és heteken belül tisztázná, merre tovább. Sanghaj előtt kijelentette, „a legjobb lehetőségek még nyitva állnak” előtte, és nem csak rajta múlik, hogy mi történik, ha kell más szereplők döntéseire is hajlandó várni.

Menedzsere és unokatestvére, Carlos Onoro Sainz az F1 Nation podcastnak jelezte, nem sietnek, a részükről nem várható bejelentés a jövő héten következő Miami Nagydíj előtt.

„Mondjuk úgy: ez egy érdekes időszak jelenleg. A versenyzőpiac mostanság a feje tetejére állt, és a következő hetekben látni fogunk bizonyos mozgásokat. De egyelőre megy tovább a bűvészkedés”

– fogalmazott.

A kérdésre, lesz-e hírük a következő verseny előtt, elmondta: „Nem-nem! Nyugodtan alhatnak Kína és Miami között, nem kell aggódni! Nem lesznek nagy hírek, legalábbis a mi részünkről. Még játsszuk tovább a játékot, aztán meglátjuk.”

Borítókép: Carlos Sainz (Fotó: Ferrari)

További tartalmak